Royal Madness

ROYAL MADNESS

” Royal Madness laat je horen wat je al zo lang van een band verwacht ”

Royal Madness ziet voor het eerst het daglicht in het prille begin van 2013, al enige jaren verveeld door de huidige Musicscene, hebben de vijf mannen maar één doel voor ogen: Een eigen sound. Een eigen herkenbare sound. Geïnspireerd door Bands Zoals Guns ‘n’ Roses, Queen, Pearl Jam, The Rolling Stones en Aerosmith. Maar ook door pop iconen zoals Lenny Kravits, Prince, en Robbie Williams. In korte tijd worden er verschillende demo’s opgenomen en worden de eerste stappen gezet tot het samenstellen van een perfecte band.

De adrenaline gaat weer stromen, wanneer Royal Madness de podia bestijgt. Wilde, spannende en sexy shows gemengd met een flinke dosis rock.

Vanaf dag één timmeren de vijf ervaren ras muzikanten hard aan de weg en binnen no-time staat de band in het voorprogramma van internationale rocksensaties zoals: The Delta Riggs (AUS), 10 CC (UK) en The Midnight Ghost Train (USA). Het meest toonaangevende muziekblad van Nederland ‘Aardschok’ noemde Royal Madness “Veelbelovend en on-Nederlands goed.”