Gorcum Live start het nieuwe seizoen met regionale bands

Zaterdag 22 september staan er twee bands uit de regio Gorcum op het podium in de Aanlegsteiger te Gorinchem. Hiermee start vereniging Gorcum Live hun nieuwe seizoen met een “de Bunker” avond, waar twee bands van de regionale Popschool op zullen treden.

52C is een jonge band, ontstaan in op de Popschool. Ze timmeren hard aan de weg met hun catchy covers. Ze hebben deze zomer op het Hippiefestival hun kunsten laten zien met Aretha Franklin covers en zullen bij “de Bunker” muziek spelen van onder andere Anouk, Waylon, Toto, Joss stone, Prince en Gary Moore.

Daarnaast hebben we de Funky Soul sound van WEReaDY. Zij spelen covers van onder andere Chris Brown. Dat wordt swingen! De drummer Terence Henkel is tevens bepaald geen onbekende in de regionale muziekscene. Hij speelt niet alleen in diverse bands maar ook is hij drumleraar op de Popschool.

Dit alles vindt plaats op het podium in de Aanlegsteiger (Vissersdijk 30 in Gorinchem). Meer informatie is te vinden op gorcumlive.nl of fb.com/gorcumlive. Om 20:30 gaan de deuren open en is er gratis koffie en thee. Leden Gorcum Live gratis (lidmaatschal €10,-), normale entree 4 euro. De eerste band begint om 21:15.

Voor meer informatie bekijk het evenement.