Update januari 2017

Beste (oud)leden,

Om te beginnen: allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar! Hopelijk wordt 2017 een jaar met veel live muziek in ons geliefde Gorinchem.

Onlangs hebben jullie via de mail bericht van ons gekregen over de recente ontwikkelingen binnen GorcumLive. Daarin werd een enquête aangekondigd om jullie mening te peilen over heden en toekomst van onze vereniging.

Die enquête ontvangen jullie binnenkort. Ook via de mail. Want uit praktische overwegingen hebben we gekozen voor een online-enquête. Bespaart veel gedoe en kosten, en werkt ook sneller. Hou wel je mailbox de komende dagen goed in de gaten, want je ziet het mailtje met de enquête makkelijk over het hoofd. Ziet er op het eerste gezicht namelijk niet uit als een enquête! De enquête is opgezet met Google.form, en Google gebruikt de term “formulier” in plaats van “enquête”. Afzender is Gerard Erlings, onze secretaris. De tekst luidt: “Ik heb je uitgenodigd om een formulier in te vullen”. Daaronder een omlijnd vakje met de tekst FORMULIER INVULLEN. Pas als je daarop klikt verschijnt de enquête. Vervolgens gaat het simpel. De vragen beantwoordt je eenvoudig door de gewenste antwoorden aan te vinken. Op het eind nog eenmaal klikken op VERSTUREN (niet vergeten!) en de job is done.

We willen je inzet graag belonen: iedereen die de (serieus ingevulde) enquête daadwerkelijk terugstuurt krijgt van ons als dank een jaar GRATIS lidmaatschap. Alvast bedankt voor de moeite. We rekenen op jullie!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Bestuur GorcumLive