Rockslag start 22e jaargang in het teken van Halloween

GORINCHEM – Zaterdag 27 oktober start Rockslag, in samenwerking met Gorcum Live, zijn 22e jaargang. Weer een jaartje erbij en de eerste ronde wordt gelijk extra bijzonder, want het is Halloween! De zaal wordt gehuld in spookachtige sferen en in je engste outfit kom je ook nog eens gratis binnen. Doe met je vrienden de gekste outfit aan en kom springen en dansen bij Rockslag. Er spelen deze avond drie bands, namelijk “AAD” met hun relaxte ambient rock, “Urban Distortion” met alternative rock en daarnaast is het swingen geblazen met de Rock ‘n Roll van “Sugar Lady”. Er wordt geloot om de volgorde van spelen en er is een publieksprijs, dus laat je stem horen!

Dit alles vindt plaats op het podium in de Aanlegsteiger (Vissersdijk 30 in Gorinchem). Meer informatie is te vinden op fb.com/gorcumlive of gorcumlive.nl
De deuren gaan open om 20:45 en er is gratis koffie en thee. De entree voor leden is gratis, niet-leden 4 euro. Actie: verkleed is gratis binnen. De eerste band begint om 21:15.

Zin om te speuren? Voorafgaand is er een Halloween-speurtocht, georganiseerd door buurtvereniging de Watertoren. Van 18:00 tot 20:00, leeftijd 4-13jr, start: de Aanlegsteiger.

AAD
Genre: Ambient/Alternative // klinkt als: Editors, Radiohead,National, Slowdive, Elbow
AAD is een alternative/ambient rock band. De diepe rauwe stem van Adriaan, gecombineerd met de hoge melodische stem van Anouk maakt ieder nummer speciaal en intens. Dit alles gaat gepaard met schitterende ingetogen gitaarmelodieën die transformeren naar muzikale chaos.
https://www.youtube.com/watch?v=0wr0qQJAOyk

Urban Distortion
Genre: Alternative Rock // klinkt als: Foo Fighters, QOTSA, Pearl jam
Een alternatieve rockband, geïnspireerd door bands als Foo Fighters, QOTSA en Pearl Jam. Urban Distortion zet met al die invloeden een eigen stijl en geluid neer. De optredens zijn energiek door de strakke ritmesecties en volle zang.
https://www.youtube.com/watch?v=_r6w6j0boUo

Sugar Lady
Genre: Rock ’n Roll, Punk // klinkt als: The Stooges, The Heartbreakers, Steve Dior
Een door de New York City ’77 Rock geïnspireerde ongepolijste rock ’n roll band. Deze driemansformatie rolt al door Nederland sinds 2016 en doet nu ons kleine stadje aan. Ze spelen voornamelijk eigen werk met een aantal covers. Denk hierbij aan: The Stooges, The Heartbreakers, Steve Dior e.d. Uptempo en ballads plus wat daar tussenin zit.
https://www.youtube.com/watch?v=_euOlfnppDA