Gorcum Live, de Bunker in 2017

Hallo allemaal! Hoog tijd voor een update.

Jullie zullen wel denken, dat is lang geleden?! Dat klopt: het afgelopen jaar zijn we er door de omstandigheden jammergenoeg niet aan toegekomen naar buiten te treden. Sorry! Maar we hebben zeker niet stil gezeten. Er is achter de schermen heel veel werk verricht om een doorstart mogelijk te maken. Na de breuk met PoGo moesten we helemaal van voor af aan opnieuw beginnen. Zonder thuisbasis, zonder spullen, zonder geld. Met een gehalveerd bestuur. Maar gelukkig wel met een duidelijke basis: de uitslag van de enquete. Op basis daarvan zijn we druk aan de slag gegaan. Een knap lastig traject, met de nodige ups en downs. Tussentijdse info konden we jullie pas geven als we alle hobbels genomen hadden en er concrete zaken te melden waren. Eindelijk is het dan zover!

We staan te popelen om jullie hier heel veel meer over te gaan vertellen. Over wat we precies gedaan hebben om onze organisatie weer stevig op de rails te krijgen. Over het regelen van alles wat nodig is om een professioneel poppodium van de grond te krijgen. Over het opzetten van netwerken en het aangaan van samenwerkingsverbanden. Zoals bijvoorbeeld de leuke samenwerking met de Aanlegsteiger, Rockslag, buurtvereniging de Watertoren en de hulp die we gekregen hebben van zoveel anderen.

Maar… dat is wel erg veel in één keer, dus meer details volgen in een volgende update! Voor nu willen we iedereen een fijn uiteinde wensen en een heel muzikaal 2018!

Tot gauw! Hou ons online in de gaten, nieuwe updates volgen snel.