Geslaagde nieuwjaarsjam

Gisteravond werd 2015 door Gorcum Live: De Bunker gevierd met een Jamsessie o.l.v. niemand minder dan Thomas van den Heuvel.

Om 20:30uur gingen de deuren van De Bunker open en lieten DJ’s Cyn & Yf hun muzikale voorkeur door de speakers knallen. Al snel stroomde het publiek en de muzikanten binnen en opende Thomas van den Heuvel de Jamsessie. Het was een hele gezellige avond met vele muzikanten die het podium betraden om lekker te jammen. Tussen de wissels door trakteerden onze huis DJ’s de bezoekers op nummers van eigen, Gorkumse muzikanten. Ondanks dat zij al even niet meer achter de knoppen hadden gezeten, waren zij het mixen nog niet verleerd! De aanlokkende beats zorgden ervoor dat bij sommige bezoekers de schoenen uit gingen en zij op de dansvloer lekker los gingen! Al met al dus een zeer geslaagde eerste avond van 2015. Wil jij nog even nagenieten van deze avond? Dat kan! Klik hier om op je gemak de foto’s terug te kijken. Wij gaan ons alvast voorbereiden op 14 februari want dan staan Wildfire & Dirty Edge op het podium van Gorcum Live: De Bunker! Meer info hierover vind je hier.

Heb je deze avond gemist en wil je vaker dat Gorcum Live: De Bunker Jamsessies organiseert? Houdt dan onze website en facebook pagina in de gaten voor de laatste nieuws updates en mis zo geen enkele avond.

 

Eén gedachte over & ldquo; Geslaagde nieuwjaarsjam & rdquo;

  • Het was inderdaad heel geslaagd. Leuke enthousiaste muzikanten (en veel!!) en die twee ddj’s vond ik ook goed. Lekkere muziek. Heb zowaar nog ff gedanst. Thanks. Mooie website trrouwens. Gefeliciteerd daarmee!

Reacties zijn gesloten.