De kop is eraf!

Afgelopen zaterdag was het zover: De Kick-Off van het nieuwe seizoen van Gorcum Live: De Bunker. Vanaf dit seizoen heeft Gorcum Live: De Bunker haar intrek genomen in een nieuw pand waar de mogelijkheden eindeloos lijken.

Om 21:30uur opende The Sahanaja’s de avond met hun fantastische akoestische soul-klanken. Deze familie band onder leiding van  leadzangeres Marianne Sevenhuysen zorgden voor een heerlijke relaxte sfeer in de zaal. Na het optreden van The Sahanaja’s was het tijdens de ombouw de beurt aan onze huis-DJ, DJ Def Kees. Gewapend met zijn vinyl bracht hij het publiek vast in de stemming voor de volgende band. Iets later dan gepland was het dan om 23:15uur de beurt aan Blue Moon. Zangeres Raymunda Vervaerck blies iedereen omver met haar rauwe stem. “Wat een stem heeft die vrouw!” aldus Teunis Bout voorzitter van Gorcum Live: De Bunker. “Ondanks Appelpop en het Lingenhavenconcert wisten een hoop mensen ons te vinden. Een betere opening van het nieuwe seizoen kon ik me niet wensen!”.

Zaterdag 10 oktober is de volgende avond van Gorcum Live: De Bunker. Wil jij op de hoogte blijven, houdt dan de facebook pagina in de gaten voor al het laatste nieuws!