Rockslag – Halloween edition
27-10-2018

Aanvang:
20:30 (met gratis koffie en thee)
Start:
21:15
Sluit:
00:00
Entree:
Leden Gorcum Live gratis, entree € 4,-
Locatie:
De Aanlegsteiger, Vissersdijk 30, 4201ZD Gorinchem

AAD

Genre: Ambient/Alternative

AAD is een alternative/ambient rock band afkomstig uit Rotterdam. Onlangs zijn de eerste 2 singles met bijbehorende videoclip “All the bright places” en "Koh Lanta" uitgebracht. De diepe rauwe stem van Adriaan, gecombineerd met de hoge melodische stem van Anouk maakt ieder nummer speciaal en intens. Dit alles gaat gepaard met schitterende ingetogen gitaar melodieën die transformeren naar muzikale chaos.

Klinkt als: Radiohead,National, Editors, Slowdive, Elbow en meer.

Dit najaar zal de volledige LP; TALES FROM THE DIRTHOUSE uitkomen. TALES FROM THE DIRTHOUSE is een plaat met thema's als: verlies, angst, hoop, liefde, vallen opstaan en weer doorgaan

Website: band-aad.com

Urban Distortion

Genre: Alternative Rock

Een alternatieve rockband, geïnspireerd door bands als Foo Fighters, QOTSA en Pearl jam. Toch krijgt Urban Distortion het goed voor elkaar om een eigen style en geluid neer te zetten door het energieke optreden van de band, de strakke ritme sectie en volle zang.

De demo “Zwart Nazareth sessie” en de daaropvolgende youtube-clip, Bottoms-up werden met veel enthousiasme ontvangen. Met honger naar meer heeft Urban Distortion de EP 'Breakfast For Champions' opgenomen in de Duct-tape studio’s te Rotterdam die in het voorjaar van 2016 is uitgebracht. Voor het nummer 'Talking in Your Sleep' van de EP heeft de band een bijpassende videoclip gemaakt (zie youtube demo).

Sugar Lady

Genre: Rock 'n Roll, Punk

Een door de New York City ’77 Rock geïnspireerde ongepolijste rock 'n roll band. Deze driemans formatie rolt al door heel Nederland sinds 2016 en doet nu ons kleine stadje aan. Ze spelen voornamelijk eigenwerk met een aantal covers. Denk hierbij aan: The Stooges, The Heartbreakers, Steve Dior e.d. Uptempo en ballads plus wat daar tussenin zit.

 

Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next