Mikki Wood + Sticky Sweet
19-10-2019

We hebben weer eens wat stevige muziek bij Gorcum Live deze keer. Punk/Garage met Mikki Wood en Modern Vintage Rock van Sticky Sweet!

Aanvang:
20:30 (met gratis koffie en thee)
Start:
21:00
Sluit:
00:00
Entree:
Leden Gorcum Live gratis, entree € 4,-
Locatie:
De Aanlegsteiger, Vissersdijk 30, 4201ZD Gorinchem

Sticky Sweet

Genre: Modern Vintage Rock

Geïnspireerd door verschillende genres zorgen ze altijd voor een interessante dynamiek, van rustig en zoet naar energetisch en knallend, maar altijd met melodieën die blijven plakken en met bitterzoete teksten die de wenkbrauwen doen fronzen. Naast hun eigen nummers doen ze ook een aantal bekende covers.

Website: Bandsite

Mikki Wood

Genre: Punk/Garage

Mikki Wood is een 3-man sterke punk/garage band uit Amsterdam met Roots in het Brabantse Sleeuwijk en Nieuwendijk. Na jaren in andere bands zoals The Dizzy Flakes, a Scream from the Heart en The Brave gespeeld te hebben, bestaat Mikki Wood sinds 2018 als formatie. Energiek, melodieus en vuig, dat is de kern van Mikki Wood. Begin 2019 toverden zij hun eerste 7" uit de hoge hoed en de rest van dit jaar stond in het teken van veel spelen. Zo moeten de mannen weer even wennen aan het rock en roll leven op de planken naast het gezinsleven wat ze tegenwoordig hebben, maar als ze eenmaal op stoom zijn, dan rollen ze door totdat Mikki Wood in heel de regio weer uit de speakers knalt!

Website: Website band