24 maart: Broken White Vans + Onslow

Zaterdag 24 maart zal Gorcum Live voor de tweede keer dit jaar haar deuren openen voor muziek liefhebbend Gorinchem. Ze hebben de smaak goed te pakken bij Gorcum Live. Na een erg gezellige eerste keer en een uitstapje naar XiniX met een groepje vrijwilligers is iedereen weer helemaal opgeladen voor de aankomende keer. Ook dit keer staan er weer een aantal regiobands op het podium.

The Broken White Vans – poprock. Een jonge band uit de omgeving Gorinchem met een heerlijke sound. Covers van rockklassiekers tot nieuwere poprock, maar ook eigen werk. De band is ongeveer twee jaar geleden ontstaan op het Fortes Lyceum. In one word: catchy!

De tweede band is Onslow Punx, een band uit Asperen. Word niet op het verkeerde been gezet door de naam van deze band. Onslow speelt tegenwoordig Nederlandstalige rock ’n roll.

Dat wordt swingen geblazen op deze avond! Dit alles vindt plaats op het podium van de Aanlegsteiger (Vissersdijk 30, Gorinchem). Meer informatie is te vinden op www.fb.com/GorcumLive en gorcumlive.nl. Zaal open om 21:00 uur. Tickets: €4,- en leden gratis.